Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیلی گفت: طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با هدف مدیریت و کنترل بیماری کرونا به اجرا در آمده و انتظار می رود شهروندان در تحقق این امر تلاش مضاعفی کرده تا شاهد ریشه کنی هر چه سریعتر این ویروس منحوس باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه کمیلی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با تاکید بر این مطلب که در اجرای طرح شهید سلیمانی، اولین اولویت حفظ و صیانت از دستاوردهای ارزشمند نظام سلامت و ارتقاء خدمات اولیه سلامت است، بیان کرد: طرح بسیج محله محور با بهره گیری از همه ظرفیت ها در راستای شناسایی افراد بیمار، تست سریع و قرنطینه آنها در اقصی نقاط سیستان وبلوچستان در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: قطع زنجیره انتقال ویروس با افزایش رعایت پروتکل های بهداشتی، کاهش بستری ها، کاهش مرگ و پوشش حمایتی از گروه های در معرض خطر از دیگر اهدافی است که در اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی مدنظر قرار دارد.

جانشین بسیج جامعه پزشکی استان ادامه داد: در تداوم این طرح و در راستای اجرای  طرح شهید رهنمون تعداد۹۷ نفر از عشایر منطقه کوه خواجه، اهالی روستای دولت آباد و شهر جدید رامشار توسط تیم بسیج جامعه پزشکی هامون ویزیت و از داروی رایگان بهره مند شدند، همچنین به عشایرنشین کوه خواجه نیز آموزش رعایت پروتکل های بهداشتی ارائه و ماسک اهدا شد.

وی گفت: بهره مندی هفده نفر از خدمات جامع سلامت و داروی رایگان در روستای دهکول شهرستان هامون، پلمپ یک نانوایی به علت رعایت نکردن مصوبات ستاد پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و بازدید بازرسین بهداشت محیط بسیج جامعه پزشکی این شهرستان از نانوایی های سطح دهستان لوتک و آموزش به متصدیان و مردم در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی، استفاده از ماسک، عدم تجمع و رعایت فاصله اجتماعی  از دیگر خدمات ارائه شده است.

به گفته این مقام مسئول، در تداوم ارائه خدمات بی منت به شهروندان تعداد28 نفر از اهالی روستای دولت آباد توسط تیم بسیج جامعه پزشکی هامون ویزیت و از داروی رایگان بهره مند شدند، همچنین خانه دو نفر از مبتلایان به ویروس کرونا نیز توسط کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان زابل ضدعفونی و گندزدایی شد.

وی در ادامه به بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهر و نمونه برداری از آنها توسط بسیج جامعه پزشکی سراوان باهمکاری بهداشت محیط خبر داد و افزود: اعزام تیم عمومی در راستای طرح حاج قاسم سلیمانی به منطقه عشایری هوشک و ویزیت 45 نفر به همراه توزیع داروی رایگان، بازدید از چهار نانوایی و مراکز تهیه و توزیع موادغذایی به همت کانون شهرستان سراوان، اعزام تیم به خانه بیماران مثبت و همچین اطرافیان آنها و توزیع تعداد ۴۵ بسته معیشتی به همراه ویزیت رایگان 20 نفر و ارائه مشاوره و آموزش لازم در روستای شندل به همت دفتربسیج جامعه پزشکی هیرمند از دیگر اقدامات انجام شده در طرح شهید سلیمانی است.

کمیلی ادامه داد: بازدید از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و پیگیری کدرهگیری اصناف وآموزش های لازم جهت رعایت پروتکل های بهداشتی سطح شهر محمدآباد توسط بازرسین بهداشت محیط دفتر بسیج جامعه پزشکی هامون و آموزش نمونه برداری وانجام تست سریع کووید ۱۹ به مراقبین سلامت، ماما و بهورزان به همت دفتربسیج جامعه پزشکی شهرستا ن نیمروز از دیگر برنامه های انجام شده در این مدت است.

وی تصریح کرد: طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با هدف مدیریت و کنترل این اپیدمی از راه مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی و بهره گیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی به اجرا در آمده و انتظار است شهروندان در تحقق این امر تلاش مضاعفی کرده تا شاهد ریشه کنی هر چه سریعتر این ویروس منحوس باشیم.

جانشین بسیج جامعه پزشکی استان خاطر نشان کرد: از آنجایی که کرونا سوغات دورهمی ها و حضور در تجمعات آن هم بدون رعایت پروتکل های بهداشتی است، عموم مردم باید خوشی این روز را با نرفتن به دورهمی خانوادگی دوچندان کرده تا بلندترین شب سال را به خطرناک ترین آن تبدیل نکنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی بسیج جامعه پزشکی حاج قاسم سلیمانی داروی رایگان طرح شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۹۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • «طرح نفس» جان ۱۴ نوزاد کرمانشاهی را نجات داد
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟